Nyd at kunne høre tydeligt på offentlige steder, hvorend du ser det universelle teleslyngeskilt.

I dag har mange offentlige steder såsom biografer, teatre, kirker o.l. samt museer teleslyngesystemer installeret. Det betyder, at du
kan streame lyd direkte til dine høreapparater og få en god lytteoplevelse, uanset om det drejer sig om underholdning eller undervisning.

Signalet, der sendes fra et teleslyngesystem, opfanges via et lille trådkomponent kaldet en telespole.

Nogle høreapparater er allerede udstyret med en telespole, men andre er ikke. Du kan få adgang til lyd fra et teleslyngesystem på begge måder ved at følge retningslinjerne på denne side.

Vil du gerne vide, om dine høreapparater allerede er udstyret med en telespole? Kontakt din hørespecialist, som vil kunne rådgive dig.

Høreapparater med telespole

Hvis du har høreapparater med en telespole, skal du blot tænde telespoleprogrammet for at begynde at modtage lyd.

Høreapparater uden telespole

Hvis du har høreapparater uden telespole, kan du stadig tilgå lyd trådløst fra et teleslyngesystem.

Du har blot brug for en ekstra enhed - enten EduMic eller Streamer Pro - afhængig af, om dine høreapparater har Bluetooth® teknologi eller ej.

Har du brug for hjælp med dette? Læs brugsanvisningen, der fulgte med dine høreapparater, kontakt din hørespecialist, eller læs vores tips til at finde ud af, om du har Bluetooth høreapparater

Hvis dine høreapparater har Bluetooth-teknologi, kan du tilgå lyd fra et teleslyngesystem ved at bruge EduMic.

EduMic er udstyret med en telespole, der modtager lyd fra teleslyngesystemet, som så streamer kvalitetslyd direkte til dine ører via dine høreapparater.

Når EduMic er parret med dine høreapparater:

1. Tilgå teleslyngesystemet ved at slukke EduMic og holde knappen på enheden nede i ti sekunder, indtil statusindikatoren bliver magentarød.

2. Mute lydstreamingen ved at trykke kort på knappen. Tryk igen for at unmute.

3. Hold op med at lytte til teleslyngesystemets lyd ved at trykke på knappen i to sekunder, indtil statusindikatoren slukker.

Få mere at vide om Oticon EduMic her

Få svar på, hvad du har brug for at vide, her

Med ConnectLine Streamer Pros indbyggede telespole vil et enkelt tryk på en knap give dig adgang til teleslyngesystemer i teatre, forelæsningssale og andet. Læs mere om Streamer Pro.

Her vil vi forklare, hvordan du starter og afslutter din teleslyngelytning:

1. Sådan aktiverer du telespolen og begynder at modtage lyd:

Du skal blot trykke og holde AUX selekter-knappen på Streamer Pro nede i ca. to sekunder for at tilgå teleslyngens lyd.

2. Sådan stopper du med at lytte til teleslyngen:

Tryk på AUX selekter-knappen på Streamer Pro igen for at slukke Streamer Pro telespolen og stoppe med at modtage lyd.

Vil du se en demonstration? Vores praktiske visuelle vejledning kan hjælpe:

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=92925c1fd9a8531b721c7fb38681935f&source=embed&photo%5fid=13003676" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Sådan aktiverer og deaktiverer du telespolen på Streamer Pro

Streamer du lyd til dine høreapparater med Streamer Pro? Hvis det er tilfældet, kan du nu bruge din telefon som fjernbetjening sammen med Oticon ConnectLine appen.

Oticon ConnectLine gør det muligt at forenkle livet

Swipe, se, vælg og styr flere lydenheder, og hav kontrol over høreapparatindstillingerne fra et og samme sted.

Download Oticon ConnectLine, og bestem, hvad du vil høre og hvornår, fra et enkelt, brugervenligt kontrolpanel på telefonens skærm.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android, Google Play, og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google Inc.